βιογραφία

Ποιοι είμαστε.

 

 

Στις 14 Νοεμβρίου του 2011 η πρωτοβουλία των τοπικών επιτροπών του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του Δημοκρατικού συλλόγου Γυναικών Σταυρούπολης (ΟΓΕ), και του ΜΑΣ με κάλεσμα τους προς τον Σταυρουπολίτικο λαό ζήτησαν την αυτοοργάνωση του με τη δημιουργία της Λαϊκής επιτροπής στο δ.δ. Σταυρούπολης.
Στο δημοτικό θέατρο Χ. Τσακίρης πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση του καλέσματος όπου και καταλήξαμε ότι δεν εμπιστευόμαστε καμιά κυβέρνηση που ακολουθεί την ίδια αντιλαϊκή πολιτική που ουσιαστικά ωφελεί τα μονοπώλια και τους τραπεζίτες και όχι τον φτωχό, εργαζόμενο, λαό.  Δηλώσαμε την αδιαφορία μας απέναντι στο τρομοκρατικό δίλημμα που μας βάζουν , ή με το ευρό ή με τη δραχμή. Δεν αφορά κανέναν μας να εξαθλιωθούμε προκειμένου να μην βγούμε από την ΕΕ και ότι αυτό είναι πρόβλημα μόνο της τρικομματικής κυβέρνησης, της τρόικα, και της ολιγαρχίας των τραπεζιτών, εφοπλιστών, και των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατόν ο παραγόμενος πλούτος αυτή τη στιγμή στη χώρα μας να ξεπερνά 2,3 τρις ευρώ και οι συντάξεις και οι μισθοί να συρρικνώνονται στα 300-400 ευρό!!!
Μέσα από την ανοιχτή μας συνέλευση δηλώσαμε την σταθερή μας αλληλεγγύη σε όσους αρνούνται είτε ιδεολογικά είτε από αδυναμία  να πληρώσουν το «χαράτσι της ΔΕΗ» και θα είμαστε μπροστά σε κάθε απόπειρα διακοπής ρεύματος από συνεργεία της ΔΕΗ ή εργολάβων που τυχόν θα βγάλουν στον δρόμο προκειμένου το κόψιμο των παροχών σε όσους δεν πλήρωσαν.
Παράλληλα καταγγείλαμε την προκλητική αδιαφορία και στάση της δημοτικής αρχής του δήμου Π.Μελά και συγκεκριμένα του δημάρχου κ. Δ. Παπαδόπουλου στο θέμα της στήριξης όλων των δημοτών απέναντι στο «χαράτσι της ΔΕΗ» στο δημοτικό συμβούλιο της ίδιας μέρας που γινόταν στον 3ο όροφο του ίδιου κτιρίου. Να σημειώσουμε πως μόνο ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στάθηκε στο πλευρό μας.

Κεντρικός μας στόχος είναι να αποκρούσουμε, τόσο σε τοπικό αλλά και σε επίπεδο της πόλης μας και της χώρας μας συνολικά μαζί με τις υπόλοιπες Λαϊκές επιτροπές ανά την χώρα, την αντιλαϊκή επιδρομή που δέχεται ο λαός μας από όλους τους προαναφερθέντες παράγοντες της πολιτικής κατάστασης της χώρας μας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s